Doorgaan naar de website
OCLC Support

Nummersleutel

sleutel: NUM

Recordsoort T
Materiaalsoort Diverse materiaalsoorten
Wijze van indexeren Alle nummersleutels worden geïndexeerd over de volledige inhoud van het kenmerk, dus m�t eventuele voorloopnullen. Ook letters (deze komen bijvoorbeeld voor in Brinkman- en CCP-nummers), worden dus mee-ge�ndexeerd.
Geïndexeerde kmc's 2000 / ISBN
2001 / 2e en volgende ISBN
2010 / ISSN
2020 / Brinkmannummer
2030 / BNB-nummer
2035 / ISTC-nummer
2040 / LCC-nummer
2055 / CLC-nummer
2065 / Deutsche Bibliographienummer
2066 / HFD-nummer
2070 / CCK-nummer
2075 / BNTL-nummer
2085 / CTC-nummer
2090 / CCP-nummer
2005 / ISBN als sleutel
2009 / Foutief ISBN
2019 / Foutief ISSN
http://www.oclcpica.org/?id=13&ln=nl&par=p-210230X / Identificerend nummer niet-boek materialen
Trunkeren/Maskeren Nummersleutels mogen ook worden getrunkeerd en/of gemaskeerd.
Afzonderlijke
Nummersleutels
U kunt ook zoeken op de afzonderlijke nummersleutels nummersleutels, zoals ISBN, PPN of Brinkman-nummer. Kijk voor informatie daarover bij de betreffende sleuteltypes.
Voorbeelden Z NUM b9000?
Z NUM 0000957#8

 

  • Heeft dit artikel u geholpen?